Back to All Events

Dichter op de brug

Charlotte Van den Broeck, Menno Wigman, Amjad Nasser

Zaterdag 6 mei 2017
19:00 - 19:30
Torenbrug (overgang Spaanse Loskaai - Gouden-Handrei)


Gratis

NL | In de openbare ruimte krioelen overal merkwaardige figuren. Tijdens Bru·Taal zijn dat dichters op een brug. De dichter wordt omroeper, troubadour, of gewoon klokkenluider met het woord als instrument. De verwachtingen zijn hooggespannen! Kom mee luisteren, want er is plaats voor iedereen, onder en om deze prachtige brug in hartje Brugge.

Spraakmakende en welsprekende dichteres Charlotte Van den Broeck, new romantic Menno Wigman en de speciale gast, de Jordaanse dichter Amjad Nasser vormen samen een tijdelijke poëtische drieëenheid op een wel heel unieke plek.

i.s.m. Poëziecentrum
Earlier Event: May 6
Bericht aan de bevolking
Later Event: May 6
Aan boord met van Dis