Back to All Events

Proclamatie Prijs Letterkunde Proza

Peter Vermeersch, Roderik Six, Jonas Bruyneel & Sven Vitse

Zaterdag 13 mei 2017
11:00 - 13:00 (incl. receptie)
Concertgebouw Brugge Kamermuziekzaal


Interview: Ann De Bie (journaliste VRT en jurylid)

Gratis, mits inschrijving via www.west-vlaanderen.be/inschrijven.

NL | Een feestelijk moment: de gedeputeerde voor Cultuur Myriam Vanlerberghe zet de vier bekroonden van de Provinciale Prijs Letterkunde Proza in de bloemetjes. Roderik Six is laureaat in de categorie fictie voor zijn boek Val. In de categorie non-fictie mag Peter Vermeersch voor het boek Ex. Over een land dat zoek is de Prijs in ontvangst nemen. Auteurs Jonas Bruyneel en Sven Vitse worden aangemoedigd met een premie voor hun werk Voorbij het licht en Ondier. De vier bekroonde schrijvers gaan in gesprek met Ann De Bie. Kom luisteren en delen in de feestvreugde!

Wil je deze proclamatie bijwonen, schrijf dan voor woensdag 10 mei 2017 in via www.west-vlaanderen.be/inschrijven.

Op 20 en 21 mei 2017 organiseert de Provincie West-Vlaanderen trouwens Boekenbabbels, een literaire tournee in West-Vlaanderen waarbij Ann De Bie telkens in gesprek gaat met twee bekroonde auteurs. Er zijn Boekenbabbels in Kortrijk, Brugge, Roeselare en ook in KAAP | Vrijstaat O. in Oostende.

i.s.m. Provincie West-Vlaanderen en Concertgebouw Brugge
Earlier Event: May 13
Literair ontbijt met Bart Moeyaert
Later Event: May 13
Tim Parks