Back to All Events

Dichter op de brug

Lappersfort Poets Society met Peter Theunynck, Lies Van Gasse en Hilde Keteleer

Zaterdag 13 mei 2017
19:00 - 19:30
Torenbrug (overgang Spaanse Loskaai - Gouden-Handrei)


Gratis

NL | In de openbare ruimte krioelen overal merkwaardige figuren. Tijdens Bru·Taal zijn dat dichters op een brug. De dichter wordt omroeper, troubadour, of gewoon klokkenluider met het woord als instrument. De verwachtingen zijn hooggespannen! Kom mee luisteren, want er is plaats voor iedereen onder en om deze prachtige brug in hartje Brugge.

Het Brugse initiatief Lappersfort Poets Society vaardigt drie van hun dichters af - Peter Theunynck, Lies Van Gasse en Hilde Keteleer - onder het motto “Mensen hebben bossen nodig en nog zoveel meer!”. Benieuwd naar de invulling van dat motto. Luister zelf naar hun talent, voor het uit de bomen valt. 

i.s.m. Poëziecentrum
Earlier Event: May 13
Stefan Brijs in Andalusië
Later Event: May 13
Aan boord met Bart Moeyaert