Back to All Events

Bar Literair

Zondag 7 mei 2017
15:00 - 18:00

Tijdens deze laatste dag van de Week van de Amateurkunsten zoekt Cultuurcentrum Brugge de literaire aansluiting bij Bru-Taal.

 Kom op ons knusse terras op het Jacqueline Compernolleplein (Sint-Jacobsstraat 8) de Brugse woordkunstenaars die hier de speakers corner innemen, bewonderen. Verdiep je in de poëziebundels of kom met een verfrissende dorstlesser nog even nagenieten van 10 dagen Brugs lokaal talent in de binnenstad. De invulling van de speakerscorner wordt de dag zelf op het evenement bekend gemaakt, maar het beloofd een bonte invulling te worden met taalartiesten van zeer verscheiden pluimage. Verwacht je aan poëzie, proza, comedy en muziek. Om 18u kan je hier ook de apotheose van de Woordenparade in het kader van Bru-Taal komen bewonderen.

Met literaire medewerking van volgende lokale taalkunstenaars: Annie Vanthournaut, Ziggy Venneman, Lise Surmont, Philip Hoorne, Jan Van Gompel, Dinie Sophie Fintelman, Johan Meesters, Sara Haven, Hendrik Braem, Lies Gallez, Ann Vandenbossche, Nancy Creyf, Kim Marlier en Parel Platteau.

www.brugge.be/wak

Earlier Event: May 7
Marc Reugebrink leest voor
Later Event: May 7
Claudio Magris